Privacy Policy

Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ κατανοεί πλήρως τη σημασία προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι αισθάνεστε ασφαλείς στον ιστότοπο μας. Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους εσάς που αγοράζετε και χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω των σημείων πώλησης μας (καταστήματα ή μέσω του ιστότοπου μας). Η ακόλουθη Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει στόχο να σας ενημερώσει σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, συμμορφούμενοι με τις αυστηρές απαιτήσεις του Ελληνικού Νόμου για την Προστασία Δεδομένων και τις απαιτήσεις του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, όπως δύναται να τροποποιείται, μπορείτε να παύσετε την χρήση του ιστότοπου μας.

Υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Υπεύθυνος για την επεξεργασία των δεδομένων είναι η ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ. Τα στοιχεία επικοινωνίας της ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ είναι τα εξής:

  1. Ταχυδρομική διεύθυνση: 71 Tsimiski str, 54624, Thessaloniki, Greece
  2. Τηλέφωνο:
  3. σταθερό: +30 2310 230906
  4. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@intervista.gr

Σας ενημερώνουμε ότι η ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ έχει ορίσει έναν Υπεύθυνο Επικοινωνίας για θέματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στον οποίο μπορείτε να θέσετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας για θέματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μέσω των ακόλουθων στοιχείων επικοινωνίας:

  1. Ταχυδρομική διεύθυνση: 71 Tsimiski str, 54624, Thessaloniki, Greece
  2. Τηλέφωνο:
  3. σταθερό: +30 2310 230906
  4. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@intervista.gr

Συλλογή προσωπικών δεδομένων

Με τη χρήση του όρου «Προσωπικά δεδομένα» στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων νοούνται πληροφορίες που σας αφορούν και μας επιτρέπουν να σας ταυτοποιήσουμε, απευθείας ή σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες που μπορεί να διαθέτουμε. Όταν επισκέπτεστε ένα από τα σημεία πώλησης μας (καταστήματα ή ιστοσελίδα), συλλέγουμε και σας ζητάμε να μας παρέχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με εσάς. Συλλέγουμε μόνο όσα προσωπικά δεδομένα κρίνονται αναγκαία και πρόσφορα με σκοπό να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και έναν λειτουργικό ιστότοπο. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

  1. Προσωπικά δεδομένα όπως όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται κατά την αγορά ενός προϊόντος από τα καταστήματα μας ή κατά την αγορά προιόντος μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είτε ως απλός επισκέπτης είτε ως εγγρεγραμμένος χρήστης καθώς και με την πρώτη εγγραφή σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, π.χ. όταν εγγράφεστε για πρώτη φορά στον ιστότοπο μας και με την δημιουργία λογαριασμού.
  2. Πληροφορίες λογαριασμού, όπως όνομα χρήστη και άλλα αναγνωριστικά ή διαπιστευτήρια που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση σας στις υπηρεσίες μας στο διαδίκτυο καθώς και πληροφορίες αναφορικά με το ιστορικό παραγγελιών, προϊόντα που επιλέχθηκαν και προβλήθηκαν από εσάς.
  3. Πληροφορίες συσκευής.
  4. Πληροφορίες πλοήγησης κατά την επίσκεψη του ιστότοπου μας, Διεύθυνση IP και δεδομένα Cookies.
  5. Πληροφορίες Τοποθεσίας

Σας ζητάμε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα α. όταν αγοράζετε προϊόντα στο κατάστημα μας ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, όταν εγγράφεστε για να χρησιμοποιήσετε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, όταν ζητάτε να λάβετε ενημερώσεις σχετικά με προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ – εγγραφή σε newsletter, όταν υποβάλλετε αιτήματα μέσω της φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπο μας. Σε ορισμένες άλλες περιπτώσεις ενδέχεται η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων να γίνεται αυτόματα ή και μέσω πληροφοριών που τρίτοι διαβιβάζουν σε εμάς. Ειδικότερα,

Συλλογή δεδομένων που συλλέγουμε αυτόματα κατά την επίσκεψη του ιστότοπου μας

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας χωρίς να μοιράζεστε δεδομένα τα οποία να σας ταυτοποιούν. Ωστόσο, πληροφορίες σύνδεσης και πλοήγησης και αλληλεπίδρασης με τον ιστότοπο μας συλλέγονται αυτόματα με σκοπό να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του ιστότοπου μας και των υπηρεσιών που παρέχουμε σε εσάς και να βελτιώσουμε την online εμπειρία των χρηστών. Ειδικότερα, σε συμμόρφωση με το άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο στ του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679, ο ιστότοπός μας συλλέγει μια σειρά δεδομένων και πληροφοριών γενικού χαρακτήρα σε κάθε πρόσβαση σας, τα οποία αποθηκεύονται προσωρινά σε αρχεία καταγραφής ενός διακομιστή. Το αρχείο καταγραφής δημιουργείται ως μέρος της αυτόματης καταγραφής που πραγματοποιείται από το ηλεκτρονικό σύστημα επεξεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η συλλογή των ακόλουθων δεδομένων:

  1. Συλλογή δεδομένων Σύνδεσης:

    Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να περιηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο μας (όπως το λειτουργικό σύστημα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, την διεύθυνση IP, την ημερομηνία και την ώρα πρόσβασης, τον διακομιστή μεσολάβησης που χρησιμοποιείται, τη συνιστώμενη τοποθεσία της διεύθυνσης IP, τον πάροχο της υπηρεσίας διαδικτύου που χρησιμοποιείτε).

  2. Συλλογή Δεδομένων Πλοήγησης:

    Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, όπως το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, τις σελίδες που επισκεφτήκατε και τα στοιχεία στα οποία κάνατε κλικ, προβλήθηκαν από εσάς ή τα οποία προσθέσατε στο καλάθι αγορών σας τη διάρκεια επίσκεψης καθώς και τον σύνδεσμο που σας έφερε στον ιστότοπό μας.

Γενικά, οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται με τη χρήση ψηφιακών αναγνωριστικών, όπως ο αριθμός της συσκευής σας, ορισμένα cookies του προγράμματος περιήγησης ή η διεύθυνση IP σας. Τα αναγνωριστικά αυτά χρησιμοποιούνται για τη διάκριση των πληροφοριών που συλλέγονται από το πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή σας από τις πληροφορίες που συλλέγονται από το πρόγραμμα περιήγησης/τη συσκευή ενός άλλου χρήστη. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Πολιτική μας για τα cookies.

Σε κάθε περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα να ελέγξουμε τα αρχεία καταγραφής διακομιστών (server log files), εάν διαπιστωθούν συγκεκριμένες ενδείξεις παράνομης χρήσης.

Η συλλογή και αποθήκευση των ανωτέρω δεδομένων είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του ιστότοπου μας προκειμένου να παρέχεται λειτουργικότητα και να προσφέρεται το περιεχόμενό του. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και να διασφαλίζουμε την ασφάλεια των συστημάτων της τεχνολογίας πληροφοριών μας. Νομική βάση για την επεξεργασία των ανωτέρω δεδομένων αποτελεί το άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο στ του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679.

Συλλογή δεδομένων κατά την πραγματοποίηση παραγγελίας ως απλός επισκέπτης του ιστότοπου μας

Για τη σύναψη και εκτέλεση των συμβάσεων σας ζητάμε στοιχεία επικοινωνίας ανάλογα με τη συγκεκριμένη περίπτωση όπως το όνομα και το επώνυμο, το πατρώνυμο, το e-mail, τη διεύθυνση (αριθμός και ΤΚ ), το τηλέφωνο ,τη χώρα διαμονής σας και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής που επιλέγετε. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας, μπορούμε μετά από δική σας συναίνεση να κρατήσουμε το e-mail σας με σκοπό την αποστολή ενημερωτικών δελτίων, προσφορών, προωθητικού υλικού καθώς και εξατομικευμένων διαφημίσεων.

Αν αγοράσετε προϊόντα ως «επισκέπτης» χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα αγορών για να ολοκληρώσουμε την αγορά σας αλλά δεν θα προσθέσουμε τις πληροφορίες στον Λογαριασμό Χρήστη που τυχόν διαθέτετε.

Η επεξεργασία των δεδομένων αγορών είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης της οποίας είστε συμβαλλόμενο μέρος, και σύννομη σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο β του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679.

Συλλογή δεδομένων μέσω της δημιουργίας λογαριασμού χρήστη

Μέσω του Λογαριασμού Χρήστη πέραν των προσωπικών σας πληροφοριών που σας ζητούνται (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο κτλ) συλλέγουμε δεδομένα που αφορούν τις προτιμήσεις σας, τυχόν παραγγελίες που έχετε εκτελέσει (ιστορικό παραγγελιών), προϊόντα που έχετε επιλέξει, προϊόντα που προβλήθηκαν από εσάς και προστέθηκαν στην υπηρεσία «Wishlist». Κατά την εγγραφή σας, μπορούμε μετά από δική σας συναίνεση να κρατήσουμε το e-mail σας ή/ και το τηλέφωνο σας με σκοπό την αποστολή ενημερωτικών δελτίων, προσφορών, προωθητικού υλικού και εξατομικευμένων διαφημίσεων.

Aν αποφασίσατε να δημιουργήσετε ένα Λογαριασμό Χρήστη μέσω του λογαριασμού σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να πάρουμε τα στοιχεία προφίλ του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που επιλέγετε να μας κοινοποιήσετε.

Ο Λογαριασμός Χρήστη δημιουργείται μόνο αν το ζητήσετε. Επομένως, η επεξεργασία των δεδομένων του λογαριασμού είναι σύννομη σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο α του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679

Συλλογή δεδομένων μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Μέσω της φόρμας επικοινωνίας συλλέγουμε το όνομα, το επώνυμο και το e-mail σας με αποκλειστικό σκοπό να είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε κάθε σας επικοινωνία που μας ζητάτε.

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, οι πληροφορίες που μας παρέχετε συλλέγονται και αποθηκεύονται από εμάς βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 στοιχείο α του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679. Η επικοινωνία μας καταγράφεται και τα δεδομένα συλλέγονται προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα απόδειξης της επικοινωνίας σύμφωνα με τις νόμιμες απαιτήσεις. Η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων θα λαμβάνεται κατόπιν συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας και η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται σε αυτή.

Συλλογή δεδομένων με την εγγραφή σε newsletter μέσω του ιστότοπου μας

Έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στον ιστότοπο μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις από το ενημερωτικό μας δελτίο για προωθητικές ενέργειες, προσφορές, εκπτώσεις συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής εξατομικευμένων διαφημίσεων. Όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό μας δελτίο τα δεδομένα της φόρμας καταχώρισης δεδομένων θα αποστέλλονται σε εμάς.

Η εγγραφή πραγματοποιείται με τη χρήση μιας διαδικασίας «διπλής συναίνεσης», μέσω της οποίας θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την εγγραφή, με το οποίο θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας. Η επιβεβαίωση αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να παρεμποδίζεται ο οποιοσδήποτε από το να καταχωρίζει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν ανήκουν στον ίδιο. Η συγκατάθεσή σας θα ληφθεί για την επεξεργασία δεδομένων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής και η παρούσα Δήλωση Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται σε αυτή.

Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για ενημερωτικά δελτία και προωθητικά μηνύματα βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, δηλαδή παρέχεται προαιρετικά, και είναι σύννομη σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο α του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679.

Συλλογή δεδομένων με την εγγραφή σε κατάστημα

Σε περίπτωση που εγγράφεστε σε κατάστημα μας με την συμπλήρωση της σχετικής φόρμας για να λαμβάνετε πληροφορίες και ενημερώσεις για προωθητικές ενέργειες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, θα αποθηκεύουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας προκειμένου να σας παρέχουμε, επίσης, συγκεκριμένες πληροφορίες μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Συλλογή Δεδομένων μέσων κοινωνικών δικτύων

Στα Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε περιλαμβάνονται τα δημόσια δεδομένα που υποβάλατε στο περιβάλλον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ, τα οποία είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο πάροχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως τα βασικά στοιχεία του προφίλ σας και τα στοιχεία του λογαριασμού σας καθώς και σχόλια και περιεχόμενο που έχετε αναρτήσει/κοινοποιήσει. 

Δεδομένα σχετικά με το προφίλ σας σε ένα κοινωνικό δίκτυο ενδέχεται να καταγραφούν και όταν κάνετε κλικ σε ένα κουμπί «like» ή παρόμοιο κουμπί σε κάποια από τις διαδικτυακές τοποθεσίες ή τις υπηρεσίες μας. Το γεγονός αυτό καταγράφεται και το περιεχόμενο που προβάλλετε ενδέχεται να δημοσιευθεί στο προφίλ σας ή στην τροφοδοσία σας στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο.

Tα στοιχεία που λαμβάνουμε εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού σας κοινωνικού δικτύου σας και μπορείτε να ελέγχεται την πρόσβαση στο προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου και τυχόν περαιτέρω οδηγίες στον ιστότοπο του εκάστοτε κοινωνικού δικτύου.

Συλλογή δεδομένων που μοιράζονται μέσω συνεργατών

Συλλέγουμε πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί από συνεργάτες με τους οποίους έχετε έρθει σε επαφή και έχετε επιτρέψει να μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα μαζί μας για την εκτέλεση παραγγελιών ή/ και για άμεσο μάρκετινγκ ή διαφημιστικούς σκοπούς.

Σκοποί για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Η εταιρεία επεξεργάζεται τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο όταν ο νόμος, μας το επιτρέπει. Γενικά, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο:

  1. όταν πρέπει να εκτελέσουμε την μεταξύ μας σύμβαση.
  2. όταν είναι απαραίτητο για τα έννομα συμφέροντά μας (ή τα συμφέροντα τρίτου) και τα συμφέροντά σας.
  3. όταν πρέπει να συμμορφωθούμε προς μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση.
  4. όταν μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας να το κάνουμε.

Kύριοι σκοποί για τους οποίους επεξεργαζομαστε τα προσωπικά σας δεδομένα είναι:

  1. Διαχείριση δεδομένων πλοήγησης και της εγγραφής στον ιστότοπο μας. Η πλοήγηση και η δημιουργία Λογαριασμού Χρήστη συνεπάγεται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που μας έχετε δώσει καθώς και των στοιχείων πλοήγησής σας στον ιστότοπο μας όπως π.χ. η διεύθυνση IP, τα προϊόντα που προβλήθηκαν ή προστέθηκαν από εσάς στο καλάθι και στην λίστα επιθυμιών (Whishlist), τις ενότητες του ιστότοπου μας που επισκεφτήκατε, ιστορικό παραγγελιών. H επεξεργασία των εν λόγω δεδομένων γίνεται με σκοπό να σας παρέχουμε πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, για την άνετη χρήση της ιστοσελίδας μας καθώς και την ασφάλεια του συστήματος.
  2. Διαχείριση και εκτέλεση συμβάσεων. Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να εκτελέσουμε την μεταξύ μας σύμβαση και να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας καθώς και να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και/ή SMS για την κατάσταση της παραγγελίας σας και οτιδήποτε αφορά την εκτέλεση της.
  3. Βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του ιστότοπου μας, των προϊόντων και των υπηρεσιών και των σχέσεων με τους πελάτες. Για την επιδίωξη του νομίμου συμφέροντος μας και για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τας προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να αξιολογήσουμε τον τρόπο που οι πελάτες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο μας, να αναπτύξουμε την επιχείρηση μας, να προσαρμόσουμε την επικοινωνία μας με σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά σας και για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή, εξατομικευμένη εμπειρία, ενδέχεται να αναλύσουμε και να συνδυάσουμε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τα δεδομένα Λογαριασμού σας, τα δεδομένα πλοήγησης και τα δεδομένα που αφορούν τις αλληλεπιδράσεις σας με τη ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ. Ενδέχεται, επίσης, να χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσουμε προφίλ χρήστη και για να αναλύσουμε τα τμήματα του κοινού μας που δείχνουν για ποια προϊόντα και/ή υπηρεσίες ενδιαφέρονται οι χρήστες και ανιχνεύουν την επιτυχία μιας προσπάθειας μάρκετινγκ. Τα εν λόγω δεδομένα συλλέγονται με σκοπό να βελτιώσουμε τον ιστότοπο μας και τις εφαρμογές μας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τεχνολογιών που θέτουν cookies στις συσκευές σας ή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε και να παρέχουμε σε εσάς υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας.
  4. Μάρκετινγκ και αποστολή ενημερωτικών δελτίων για προσφορές, τελευταία νέα και εξατομικευμένες διαφημίσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας ή μας παρέχετε στοιχεία επικοινωνίας όταν αγοράζετε ένα προϊόν ή δημιουργείτε έναν λογαριασμό για κάποιες από τις υπηρεσίες μας, σας δίνεται ευκαιρία να εγγραφείτε (ή σε ορισμένες περιπτώσεις, όπου το επιτρέπει η εφαρμοστέα νομοθεσία, να απεγγραφείτε) για τη λήψη διάφορων ενημερωτικών δελτίων και άλλου είδους επικοινωνιακού περιεχομένου από την ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στο επικοινωνιακό προς εσάς περιεχόμενο ενδέχεται να περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, πληροφορίες σχετικά με τα πιο πρόσφατα προϊόντα και τα νέα της ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ, συμπεριλαμβανομένων αναβαθμίσεων και ειδικών προσφορών που ενδεχομένως σας ενδιαφέρουν. Η ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ έχει νόμιμο συμφέρον μπορεί επίσης να προβαίνει ενδεχομένως στην κατάρτιση προφίλ και να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας για να εξατομικεύσει και να στοχεύσει αποτελεσματικότερα το επικοινωνιακό περιεχόμενο μάρκετινγκ. Όταν χρησιμοποιούμε προφίλ πελατών για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, έχετε το δικαίωμα να προβάλλετε αντιρρήσεις και να εναντιωθείτε σε αυτό το είδος επεξεργασίας προσωπικών πληροφοριών οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συμβουλευτείτε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.
  5. Διαχείριση επικοινωνίας μέσω του ιστότοπου μας
  6. Εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών
  7. Απάντηση στην εξάσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής, καθώς και σε ερωτήματα και καταγγελίες.
  8. Διαχείριση και αποστολή εντύπων πιστοποίησης αγοράς όπως ψηφιακή απόδειξη ή τιμολόγιο
  9. Συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωση
  10. Προστασία, εντοπισμός και πρόληψη απάτης και άλλων εγκληματικών ενεργειών, αξιώσεων και άλλων υποχρεώσεων
  11. Ασφάλεια δικτύων και πληροφοριών, προκειμένου να λάβουμε μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας από απώλεια, ζημιά, κλοπή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση που αγοράζετε προϊόντα ή υπηρεσίες από τον ιστότοπό μας, μπορούμε να σάς στέλνουμε πληροφορίες σχετικά με άλλα παρόμοια προϊόντα και υπηρεσίες μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώνετε ακόμη και χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Επιθυμία μας είναι να βρίσκετε την ανάγνωση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάθε ενημέρωση που σάς αποστέλλουμε ευχάριστη, γι’ αυτό και προσπαθούμε να συμπεριλαμβάνουμε μόνο τις πληροφορίες που ενδεχομένως να θεωρείτε ενδιαφέρουσες.  

Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων

Μπορούμε να διαβιβάσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε αντιπροσώπους ή/και υπεργολάβους και τρίτους συνεργάτες μας με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής μας σχέσης, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, ήτοι άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα ανωτέρω. Κατά τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας, διασφαλίζουμε ότι το επίπεδο ασφαλείας είναι πάντοτε όσο το δυνατόν υψηλότερο, και για τον λόγο αυτόν τα δεδομένα σας διαβιβάζονται μόνο σε παρόχους υπηρεσιών και συνεργαζόμενες εταιρείες που επιλέγονται προσεκτικά εκ των προτέρων και δεσμεύονται από συμβατικές υποχρεώσεις για την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Επίσης, διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας μόνο σε φορείς που είναι εγκατεστημένοι εντός της ΕΕ και, κατά συνέπεια, υπόκεινται στην αυστηρή νομοθεσία της ΕΕ σχετικά με την προστασία δεδομένων ή δεσμεύονται από αντίστοιχο πρότυπο ασφαλείας.

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτες χώρες δεν πραγματοποιείται ή δεν προβλέπεται επί του παρόντος.

Όταν χρησιμοποιείτε τα εικονίδια κοινωνικών δικτύων, τα δεδομένα σχετικά με την ταυτότητά σας μεταδίδονται αυτόματα σε αυτά τα κοινωνικά δίκτυα.

Για τη λειτουργία και τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού μας και για την εκτέλεση των συμβάσεων, απασχολούμε διάφορες εταιρείες παροχής υπηρεσιών που λειτουργούν για λογαριασμό μας, π.χ. για να παρέχουν υπηρεσίες κεντρικής τεχνολογίας πληροφοριών, λογιστικές υπηρεσίες, να φιλοξενούν τον ιστότοπό μας, να επεξεργάζονται τις πληρωμές και να αποστέλλουν τα προϊόντα, να εγκαθιστούν εξοπλισμό, ή να παραδίδουν ενημερωτικά δελτία. Διαβιβάζουμε τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τους αντίστοιχους σκοπούς στους εν λόγω συνεργάτες παροχής υπηρεσιών (π.χ. επωνυμία, διεύθυνση).

Σε κάθε περίπτωση διασφαλίζουμε ότι οι εταιρείες αυτές, στις οποίες αναθέτουμε την παροχή υπηρεσιών, λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Γι’ αυτόν τον λόγο, συμφωνούμε ως προς συγκεκριμένα μέτρα προστασίας δεδομένων με τις εν λόγω εταιρείες και παρακολουθούμε τα μέτρα αυτά σε τακτική βάση. Ιδίως στην περίπτωση παρόχων για παράδοση και μεταφορά παραγγελιών, ο πάροχος υπηρεσιών θα λαμβάνει πληροφορίες από εμάς, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το τηλέφωνο που μάς παρέχετε με την παραγγελία σας, προκειμένου να μπορούν να κανονίζουν συγκεκριμένη ώρα παράδοσης μαζί σας. Για την εκτέλεση των παραγγελιών σας η εταιρεία επιλέγει συνεργάτες της την ACS Courier και την DHL ,στις οποίες διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό την εκτέλεση της μεταξύ μας συμβατικής σχέσης.

Όσον αφορά την πληρωμή των παραγγελθέντων αγαθών, τα δεδομένα διαβιβάζονται στον εκτελούντα την επεξεργασία της πληρωμής ή σε χρηματοπιστωτική τράπεζα που προσδιορίζεται στην παραγγελία. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται πιστωτική κάρτα ως τρόπος πληρωμής, θα διενεργείται έλεγχος ασφαλείας βάσει της συναλλαγής με τη βοήθεια του εκτελούντος την επεξεργασία της πληρωμής προκειμένου να αποτρέπεται η απάτη μέσω πιστωτικών καρτών.

Όσον αφορά στην πληρωμή των παραγγελιών σας, δεν συλλέγουμε ή αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικές με την πληρωμή όπως είναι για παράδειγμα οι αριθμοί πιστωτικών καρτών ή τα στοιχεία λογαριασμών. Αυτές οι πληροφορίες αποστέλλονται αποκλειστικά και απευθείας στον εν λόγω εκτελούντα την επεξεργασία της πληρωμής.

Οι ως άνω κατηγορίες αποδεκτών των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας και άρα μεριμνούμε ώστε να δεσμεύονται να μην προβαίνουν σε καμία επεξεργασία των δεδομένων σας πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης.

Η Εταιρία δεν διαθέτει προς πώληση ή άλλως διαβιβάζει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, εκτός από τους ως άνω αναφερόμενους, χωρίς τη συγκατάθεση σας, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, διατηρούμε το δικαίωμα άνευ ετέρου να θέσουμε τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.

Διάρκεια τήρησης και ακρίβεια των δεδομένων

Διασφαλίζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ότι τα προσωπικά δεδομένα που τηρούνται είναι ενημερωμένα και ακριβή. Συγκεκριμένα, φροντίζουμε με κάθε νόμιμη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας να επικαιροποιούνται με τα ήδη αποθηκευμένα δεδομένα που διαθέτουμε.

Τα δεδομένα σας διατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της συναλλακτικής μας σχέσης μας και για όσο χρόνο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο αποθηκεύονται ή για όσο χρόνο υποχρεούμαστε από το νόμο. Για τον προσδιορισμό της κατάλληλης περιόδου διατήρησης δεδομένων σας εξετάζουμε την ποσότητα, τη φύση των δεδομένων σας τον πιθανό κίνδυνο πρόκλησης βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη των δεδομένων σας, τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα, αν είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε αυτούς τους σκοπούς με άλλα μέσα και τις ισχύουσες νομικές υποχρεώσεις.

Σε γενικές γραμμές, τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται καθ 'όλη τη διάρκεια της συναλλακτικής μας σχέσης και για τουλάχιστον δέκα (10) χρόνια προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε την υποχρέωσή μας να διατηρούμε ακριβή αρχεία για φορολογικούς, τεχνικούς ή άλλους νομικούς λόγους.

Ειδικότερες περιπτώσεις, αποτελούν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε κατά την εγγραφή σας στο newsletter μας, τα οποία διατηρούνται μέχρι να ανακαλέσετε τη συναίνεση σας (βλ. ανάκληση συναίνεσης) καθώς και τα προσωπικά δεδομένα του λογαριασμού σας τα οποία διατηρούνται στο λογαριασμό σας μέχρι να τα διαγράψετε εσείς οι ίδιοι ή μέχρι να καταργήσετε το λογαριασμό σας. Τα δεδομένα πλοήγησης διατηρούνται για διάστημα 6 μηνών.

Τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας του ιστότοπου μας θα διαγράφονται από εμάς αφότου ολοκληρωθεί η επικοινωνία μας και αφότου επιλυθεί οριστικά κάθε αίτημα σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, βάσει νομικών υποχρεώσεων, ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς ακόμα και αν διαγράψετε τον λογαριασμό σας ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτόν το λογαριασμό, για παράδειγμα, εάν υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο ή μια ανεπίλυτη αξίωση ή διαφορά. Στην περίπτωση αυτή, τα δεδομένα που απαιτούνται για την επίλυση του προβλήματος ή της διαφοράς διατηρούνται κατά τη διάρκεια της διαφοράς εντός των ορίων των κανόνων που αφορούν το καθεστώς παραγραφής. Σε περίπτωση έναρξης δικαστικών ενεργειών που αφορούν άμεσα ή έμμεσα στο υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων, ο ως άνω χρόνος τήρησης των προσωπικών δεδομένων σας θα αναστέλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών και μέχρι την έκδοση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης, οπότε και θα συνεχίζεται μέχρι τη συμπλήρωση της ως άνω παραγραφής.

Σημειώνεται ότι έχει προβλεφθεί ειδική διαδικασία διαγραφής/καταστροφής των προσωπικών δεδομένων που θα πρέπει να διαγραφούν (βλ. δικαιώματα υποκειμένων).

Συναίνεση υποκειμένων και ανάκληση της

Με τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής και χρήση οποιασδήποτε Υπηρεσίας της ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ μας σύμφωνα και με τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου μας δηλώνετε πως συμφωνείτε με την παρούσα Δήλωση Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ειδικότερα: Η ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ μπορεί να προβεί σε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας για διαφημιστικούς και ενημερωτικούς σκοπούς μόνο σε περίπτωση που έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση σας. Η συναίνεση λαμβάνεται είτε με τη συμπλήρωση του ειδικού πεδίου κατά την επίσκεψη του ιστότοπου μας είτε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας είτε κατά την εκτέλεση παραγγελίας, όπου εξηγούνται επακριβώς οι σκοποί επεξεργασίας και ο τρόπος χρήσης των προσωπικών δεδομένων

Φυσικά, μπορείτε να απεγγραφείτε και ζητήσετε να σταματήσετε να λαμβάνετε κάθε είδους μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επικοινωνίες, εξατομικευμένες διαφημίσεις και ενημερώσεις, δηλαδή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για το μέλλον. Για την ενέργεια αυτή παρέχεται αντίστοιχος σύνδεσμος απεγγραφής σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από εμάς και στον ιστότοπο μας.

Μπορείτε, επίσης, να αλλάξετε τις επιλογές σας σχετικά με τα Cookies μέσα από τις επιλογές του προγράμματος περιήγησης σας αν επιθυμείτε να κάνετε άλλη επιλογή σχετικά την δυνατότητα μας να συνδυάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, να δημιουργούμε προφίλ χρήστη και να σας αποστέλλονται / εμφανίζονται εξατομικευμένες διαφημίσεις.

Για τον σκοπό αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για να ανακαλείτε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή:

  1. μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@intervista.gr
  2. μέσω ταχυδρομείου: 71 Tsimiski str, 54624, Thessaloniki, Greece

Δεν υπάρχει δυνατότητα απεγγραφής από ορισμένα ενημερωτικά μηνύματα που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση συμβάσεων και τη λειτουργία του ιστότοπού μας, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αφορούν υπηρεσίες (π.χ. επιβεβαιώσεις εγγραφής, πληροφορίες σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών) ή των πληροφοριών που αφορούν τις αγορές (π.χ. επιβεβαιώσεις παραγγελιών, συμβατικά έγγραφα, επεξεργασία πληρωμής).

Δικαιώματα υποκειμένων

τα πλαίσια του Γενικού Κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και το δικαίωμα πρόσβασης σ’ αυτά.

Επίσης, έχετε το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, διόρθωσης και διαγραφής των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από εμάς σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση. Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να λάβετε (δικαίωμα στη φορητότητα) τα προσωπικά σας δεδομένα και να τα μεταβιβάσετε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς καμία αντίρρηση μας.

Μπορείτε, επίσης, να προβάλετε εναντίωση κατά της επεξεργασίας δεδομένων για τους αναφερθέντες σκοπούς ανά πάσα στιγμή και ανέξοδα, χωριστά για κάθε δίαυλο επικοινωνίας και με ισχύ για το μέλλον καθώς και στη δημιουργία των εξατομικευμένου προφίλ χρήσης.

Για τους ανωτέρω σκοπούς τυχόν αίτημά του υποκειμένου θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως προς την Εταιρία στο e- mail info@intervista.gr είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Σε περίπτωση αιτήματος σας, έχουμε την υποχρέωση γνωστοποίησης όσον αφορά την διόρθωση ή τη διαγραφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή τον περιορισμό της επεξεργασίας σύμφωνα με το άρθρο 19 του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679.

Σε περιπτώσεις αιτημάτων διαγραφής του λογαριασμού χρήστη σας, διατηρείτε το δικαίωμα να διαγράψετε ολόκληρο το λογαριασμό αλλά και να επιλέξετε τα τηρούμενα από εμάς προσωπικά δεδομένα που θέλετε να διαγραφούν. Διατηρούμε όμως το δικαίωμα περαιτέρω επεξεργασίας, αν αποδείξουμε επιτακτικούς λόγους που χρίζουν προστασίας οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων σας, των θεμελιωδών δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή αν η επεξεργασία χρησιμεύει για την άσκηση ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας, στο οποίο υποχρεούμαστε να απαντήσουμε αιτιολογημένα.

Κατόπιν κάθε αιτήματος υποχρεούμαστε να σας απαντήσουμε εντός μηνός από την κατάθεση αυτού. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον κρίνεται αναγκαίο λόγω της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων. Σε περίπτωση καθυστέρησης απάντησης επί του αιτήματος έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε, για τους λόγους που δεν ενεργήσαμε.

Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων παιδιών

Δεν προβαίνουμεσε συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων που ανήκουν σε παιδιά ηλικίας μικρότερης των 16 χρόνων. Εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συλλεχθεί οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση, οι πληροφορίες αυτές θα διαγραφούν το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουν συλλεχθεί πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών, ενημερώστε μας στο email info@intervista.gr.

Η δυνατότητα εγγραφής στην υπηρεσία των ενημερωτικών δελτίων (newsletter ή και τηλεφωνικά) απευθύνονται μόνο σε άτομα άνω των 16 ετών.

Πολιτική cookies του ιστότοπου μας

Στις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα cookies βάσει του άρθρου 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679. Το συμφέρον μας για βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας πρέπει να θεωρείται ως έννομο, κατά την έννοια της προαναφερθείσας διάταξης.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία αποθηκεύονται στην τερματική συσκευή σας (laptop, tablet, smartphone κ.α.) όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στην τερματική συσκευή σας, δεν περιέχουν ιούς, προγράμματα τύπου Δούρειος Ίππος (trojan) ή άλλα επιβλαβή προγράμματα. Στο cookie συγκεντρώνονται πληροφορίες, οι οποίες προκύπτουν κάθε φορά σε συνάρτηση με τη συγκεκριμένη τερματική συσκευή που χρησιμοποιήθηκε. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε άμεση γνώση της ταυτότητας σας μέσω αυτών.

Η χρήση των cookies αποσκοπεί αφενός στο να σας προσφέρουμε πιο άνετη χρήση. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα cookies συνεδρίας, για να αναγνωρίσουμε ότι έχετε ήδη επισκεφτεί επιμέρους σελίδες της ιστοσελίδας. Αυτά διαγράφονται αυτόματα μόλις εγκαταλείψετε την ιστοσελίδα μας. Πέραν αυτού χρησιμοποιούμε προσωρινά cookies με σκοπό την ευκολία χρήσης, τα οποία αποθηκεύονται για καθορισμένο χρονικό διάστημα στην τερματική συσκευή σας. Αν επισκεφτείτε εκ νέου τη σελίδα μας για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, αναγνωρίζουμε αυτόματα ότι μας έχετε ήδη επισκεφτεί, σε ποιες καταχωρίσεις/ ρυθμίσεις προβήκατε, προκειμένου να μην είναι απαραίτητο να προβείτε ξανά στις ίδιες ενέργειες.

Ορισμένες από τις σελίδες μας χρησιμοποιούν cookies για να θυμούνται:

  1. τις προτιμήσεις σας όσον αφορά την απεικόνιση, π.χ. φωτεινότητα ή μέγεθος χαρακτήρων
  2. αν έχετε ήδη απαντήσει σε αναδυόμενη έρευνα που σας ρωτούσε αν το περιεχόμενο ήταν χρήσιμο ή όχι (για να μην σας ξανατεθεί η ίδια ερώτηση)
  3. αν έχετε συμφωνήσει (ή όχι) να χρησιμοποιούμε cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο.

Λάβετε υπόψη ότι τη δυνατότητα να διαμορφώσετε έτσι τον Browser σας, ώστε να μην εναποτίθενται Cookies τοπικά και τα ήδη υπάρχοντα να διαγράφονται αμέσως. Αν επιθυμείτε να μάθετε, πώς μπορείτε να προχωρήσετε σ’ αυτές τις ρυθμίσεις στον Browser σας, παρακαλούμε να ενημερωθείτε σχετικά από τις επιλογές βοήθειας του Browser σας ή να απευθυνθείτε άμεσα στον κατασκευαστή του λογισμικού σας.

Ο παρών δικτυακός τόπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ για τους όρους προστασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι δικτυακοί τόποι ακολουθούν. 

Ασφάλεια δεδομένων

Η ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ εφαρμόζει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας (συμπεριλαμβανομένων διαδικασιών κρυπτογράφησης, ανωνυμοποίησης ή και ψευδονυμοποίησης όπου κρίνεται απαραίτητο) προκειμένου να αποτρέψει την απώλεια, μεταβολή, αποκάλυψη και χρήση ή προσπέλαση των δεδομένων σας με μη νόμιμο τρόπο. Επιπλέον, περιορίζουμε την συλλογή, επεξεργασία και πρόσβαση στα δεδομένα σας σε όσους εργαζομένους, και άλλους τρίτους απαιτείται προκειμένου να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά καθήκοντά τους. Όλοι οι εργαζόμενοι μας επεξεργάζονται τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα αποκλειστικά σύμφωνα με τις δικές μας οδηγίες και δεσμεύονται να τηρούν σχετικούς όρους εμπιστευτικότητας.

Για τυχόν παραβίαση των δεδομένων σας η ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ θα ειδοποιεί εσάς και κάθε αρμόδια αρχή για οποιαδήποτε παραβίαση όταν υποχρεούμαστε από το νόμο να το κάνουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε μια ερώτηση ή μια καταγγελία σχετικά με την πολιτική αυτή, τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας:

  1. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στη διεύθυνση: info@intervista.gr.
  2. Μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση: 71 Tsimiski str, 54624, Thessaloniki, Greece
  3. Υπεύθυνος επεξεργασίας : ΜΙΚΑΕΛ ΑΕΒΕ

Παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εάν ανησυχείτε για τον τρόπο με τον οποίο έχουμε επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για περισσότερες λεπτομέρειες στη διεύθυνση: www.dpa.gr

Αλλαγές στην πολιτική

Είναι πιθανόν να αναθεωρήσουμε αυτή την πολιτική δημοσιεύοντας μια ενημερωμένη έκδοση στον ιστότοπο μας ή επικοινωνώντας μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η παρούσα πολιτική έχει αναθεωρηθεί στις 23/05/2018.